Filler og Botox behandlinger med de bedste naturlige resultater

Kosmetisk klinik i centrum af aalborg

LOKOO Kosmetisk skønhedsklinik
LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. Vi er godkendt hos Sundhedsstyrelsen.
LOKOO Kosmetisk skønhedsklinik - Botulinumtoksin

læs mere om stifter
line toftegaard nielsen

Smukke kliniklokaler i Aalborg med gode parkeringsforhold

mød Folkene bag Lokoo

botox-og-filler-ekspert-Line

Line Toftegaard Nielsen

Line er uddannet Kosmetisk sygeplejerske og udfører kosmetiske behandlinger i LOKOO

Botox-og-filler-ekspert-Nanne

Nanne Korsgaard

Nanne er uddannet Kosmetisk sygeplejerske og udfører kosmetiske behandlinger i LOKOO

Finnerup læge lokoo

Kenneth Finnerup

Kenneth Finnerup er klinikkens læge med speciale i plastikkirurgi. Han er klinikansvarlig læge i LOKOO

tæt på Line toftegaard nielsen

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Klinik Lokoo

LOKOOS Vision

lokoos værdier
Jeg arbejder ud fra en samhørighed med den enkelte, og har forståelse for at vi er forskellige som mennesker. Jeg lytter til dine behov og ønsker – det vigtigste for mig er, at du føler dig forstået og respekteret. Jeg tager udgangspunkt i dig som enkelt person, og kan derfor tilbyde kosmetiske behandlinger rettet mod alle livets trin.
Uddannet kosmetisk sygeplejerske

I 2018 tog jeg uddannelsen som kosmetisk sygeplejerske i København hos Klinik Inito. Her blev jeg uddannet af en af landets førende inden for det kosmetisk fag, Kim Novaa også kendt som Botox kongen.
I mit virke som kosmetisk sygeplejerske bruger jeg udelukkende Kim Novaa’s teknikker og viden om æstetiske og anatomiske korrekt ansigt. En dybdegående anatomisk viden er grundlaget for udførelsen af mine kosmetiske behandlinger.

Baggrund og karriere
Jeg blev uddannet sygeplejerske i 2013. Efterfølgende har jeg brugt min uddannelse til at udforske verden. Min uddannelse som sygeplejerske førte mig til USA, Malaysia, Norge og Færøerne, hvor jeg tilsammen har tilbragt 5 år. Mine udenlandske eventyr gav mig muligheden for at snuse til i alt 9 forskellige specialer. Efter 5 år i udlandet, lige fra ækvators varme hovedstad, Kuala Lumpur i Malaysia – til midnat sol i den nordligste by i verden, Hammerfest i Norge, besluttede jeg at vende hjem til Danmark igen, for at udleve min drøm som kosmetisk sygeplejerske.
klinik lokoo

Her finder du os

Adresse
Ved Stranden 7
9000 Aalborg
telefon
50 40 94 34