Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto

HVILKEN BEHANDLING ER DEN RIGTIGE FOR
DIG?

GUIDE TIL TYPER AF
BEHANDLINGER MED BOTOX,
FILLERS OG Profhilo

 

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs vejledningen og se eksempler på priser på botox og fillerbehandlinger. Botox kan bl.a. afhjælpe bekymringsrynker og fjerne gener fra panderynker. Botox kan også reducere smilerynker og afhjælpe rynker omkring munden og andre typer af rynker. Læs om lip fillers og fillers til markerede kindben og andre kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers.

 

Som noget nyt tilbyder vi også den populære skinboosterbehandling Profhilo til behandling i ansigtet eller Profhilo til behandling af kreppet hud på kroppen.

BEKYMRINGSRYNKER MED BOTOX

 

Ser dit spejlbillede tilbage på dig med et lidt vredt eller bekymrende blik? Det kan skyldes rynker mellem øjenbrynene – og dem kan vi gøre noget ved.

Mange kalder dem vredesrynker eller bekymringsrynker, og de kan sætte sig mere eller mindre permanent. Også selvom du hverken er vred eller bekymret. Rynker mellem øjenbrynene er rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen.

Løsningen er at få musklerne til at slappe af, og derfor er en botox behandling perfekt. Når musklerne ikke længere trækker sig sammen, glatter rynkerne sig ud. Effekten ser du i løbet af 2 uger, og den holder i ca. 3 måneder. For hver gang du får denne behandling, kan man opleve at det holder længere og længere tid.

Denne behandlingen med Botox, kan i øvrigt give en helt anden positiv effekt: Hvis du lider af spændingshovedpine, kan Botox ofte lette hovedpinen eller få den til at forsvinde.

Pris på denne behandling er: 1500 kr.

PANDERYNKER MED BOTOX

 

Panderynker får dig hurtigt til at se ældre ud, end du er – og ældre, end du føler dig – og Make-up sætter sig i rynkerne.

Med Botox få du et pandeløft der glatter rynkerne ud. Panderynker opstår, fordi musklerne i panden trækker sig sammen. Botox får musklerne til at slappe af, så huden glatter sig ud.

Effekten ser du i løbet af 2 uger, og den holder i ca. 3 måneder. Behandlingen skal holdes vedlige. For hver gang du får denne behandling, kan man opleve at det holder længere og længere tid.

Denne behandlingen med Botox kan i øvrigt give en helt anden positiv effekt: Hvis du lider af spændingshovedpine, kan Botox ofte lette hovedpinen eller få den til at forsvinde.

Prisen på denne behandling er: 1500 kr.

SMILERYNKER MED BOTOX

 

Smilerynker har absolut deres charme. Synes du alligevel, de fortæller mere om alder end smil, kan Botox være en god hjælp til glatte dem ud helt eller delvist.

Er du en af dem, der smiler meget med øjnene, kan det sætte sig til smilerynker – eller måske mindre charmerende, kragetæer ved øjnene.

Smilerynkerne opstår, fordi musklen omkring øjet trækker sig sammen. Botox får musklerne til at slappe af, så huden glatter sig ud.

Med denne behandling vil du også opleve et flot og naturligt brynløft. Behandlingen er en del af den behandling vi kalder “det store brynløft” som kan kombineres med Botox behandlingen – brynløft.

Effekten ser du i løbet af 2 uger, og den holder i ca. 3 måneder. Behandlingen skal holdes vedlige. For hver gang du får denne behandling, kan man opleve at det holder længere og længere tid.

Prisen på denne behandling er: 1500 kr.

BRYNLØFT MED BOTOX

 

Det er både arveanlæg og alder, der kan være skyld i mere hængende øjenlåg, end du bryder dig om. Du kan være født med tunge øjenlåg, hvor det ofte skyldes fedt fra øjenhulen, der ligger langt fremme. De hængende øjenlåg kan også være kommet med alderen. Med Botox lige under øjenbrynet vi du opleve et brynløft, der får de hængende øjenlåg til at synes mindre.

Denne behandling vil give et flot og natrligt knæk i dit bryn. Behandlingen er en del af den behandling vi kalder “det store brynløft” som kan kombineres med Botox behandlingen – smilerynker, som vil give det ultimative brynløft.

Effekten ser du i løbet af 2 uger, og den holder i ca. 3 måneder. Behandlingen skal holdes ved lige. For hver gang du får denne behandling, kan man opleve at det holder længere og længere tid.

Prisen på denne behandling er: 600 kr

KOMBI-PAKKE – 3 OMRÅDER BEKYMRINGSRYNKE, PANDERYNKER , SMILERYNKER​ OG EKSTRA BRYNLØFT

 

Kundernes favorit, vores favorit – alles favorit, men hvorfor? Kunne du tænke dig: En glattere hud, det ultimative brynløft, et friskere udseende, reduktion eller ingen rynker, et yngre udseende, et mere mildt og afslappet udtryk og reduktion eller ingen spændingshovedpine.

Vores kombi-pakke indeholder 3 områder med Botox som har særdeles mange fordele, som beskrevet i ovenstående.

Vi har samlet de 3 bedste behandlinger med botox efter vores mening.

I kombi-pakken får du: bekymrings, pande, smilerynker og ekstra brynløft, pakken er designet til at påvirke lige præcis de muskler som er nødvendige for, at du kan blive den smukkeste udgave af dig selv.

Prisen for denne kombi-pakke er 3700 kr. – du sparer 1400 kr.

LÆBEFORSTØRRELSE MED FILLER

Læber er sensuelle, sanselige og helt uundværlige.

Med fillers kan du få større læber eller korrigere læbernes form.

Vi kan fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde. Vi kan trylle med dine mundviger, så du får et gladere udtryk. Eller vi kan reducere de fine rynker omkring munden og skabe en mere defineret amorbue. Endelig kan læber, som er rynkede, udglattes og forynges.

Resultatet ses med det samme. Efter behandlingen kan dine læber føles ømme og hæve op i 1-4 dage. Men det er intet der forhindrer dig i at fortsætter din hverdag, hvor du slap.

Til behandling af læberne med fillers bruger vi Juvederm’s ultra smile, ultra 3 eller volift, alt afhængig af hvilke resultater du præcis ønsker, alle disse fillers giver et blødt og naturligt resultat med masser af volumen.

Prisen afhænger af hvor meget filler der skal bruges.

0,6 ml Filler 1600 kr.

1 ml Filler: 2400 kr.

1,5 ml filler: 3800 kr.

HAGE MED FILLER

Ønsker du at have en skarp profil, hvor dit ansigt ser mere slankt og harmonisk ud?

Filler i hagen kan gøre rigtig meget for dit ansigt. Behandlingen kan få en evt. dobbelthage til at synes mindre, samt definere kæbelinjen. Filler i hagen kan både give et mere feminint udtryk ved at lave en v-shape på ansigtet. På samme tid kan størrelsen på din hage betyde rigtig meget for proportionerne i dit ansigt – så ønsker du at have en mere skarp profil hvor dit ansigt ser slankt ud – så er fillers i hagen måske noget for dig.

På samme tid kan en læbe forstørrelse give dig et mere harmonisk udtryk, og dermed en bedre sammenhæng samt balance i ansigtet

Prisen afhænger af hvor meget filler der skal bruges, typisk er det 0,6 ml – 1 ml filler.

Prisen på denne behandling:

0,6 ml Filler 1600 kr.

1 ml Filler: 2400 kr.

NEDADVENDTE MUNDVIGE & FUGER OMKRING MUNDEN / MARIONETTE-LINJERNE MED FILLER

Ser du sur ud uden at være det? Med en filler behandling i linjen fra mundvigene og ned til kæben kan vi give dig et friskere og gladere udtryk. Marionette-linjerne er det populære udtryk for de linjer, der går fra mundvigene og ned til siderne af hagen. Disse linjer kan få os til at se sure ud, selvom vi ikke er det. Men med Juvederm’s filler kan vi reducere linjerne og give dig et mere ungdommeligt udseende tilbage. Produktet bliver lagt i selve linjen for at udjævne fordybningen.

Behandlingen kan samtidig løfte mundvigene, hvis de hænger i en nedadgående retning. Behandlingen af marionette-linjer med fillers er forbundet med let ubehag, men smerten er kortvarig. Efter behandlingen vil du typisk være øm i området, men det er intet der forhindrer dig i dine hverdagsaktiviteter.

Det endelige resultat vil kunne ses efter 14 dage. Ofte er denne behandling en proces hvor man typisk starter med 1-2 ml fillers og igen ca. 1 måned efter retter de sidste rynker ud med ca. 1 ml filler. Mængden af Fillers der skal bruges afhænger af hvor dybe fugerne er.

KINDBEN​ MED FILLER

En af vores fortrukne og mest efterspurgte behandlinger.

Når en fillerbehandling bliver udført korrekt, vil en korrektion af kindbenene give et æstetisk korrekt udssende – på samme tid vil det skabe harmoni og symetri i de øvrige ansigtstræk, såsom læber, næse og hage.

Det kan sige med få ord – vi bliver pænere, mere feminine og sidst med ikke mindst, mere attraktive med flotte kindben.

Udover at man får model-lækre kindben, så vil Filler i kindbenene også skabe et løft i ansigtet, så kæbelinjen kan bluve mere synlig og markeret.

Endnu et kæmpe plus ved denne behandling er, at markeringen/skyggen der kommer under selve kindbenene får en til at se mere slank ud i ansigtet.

Denne behandling har langholdbarhed, typisk 12-24 måneder. Typisk bruger man 1-1,5 ml Filler på hver kindben.

Priserne på Filler:

2 ml Filler 4400 kr.

3 ml Filler 6400 kr.

KINDBEN​ OG KINDER MED FILLER

Med alderen kan fylden i kinderne forsvinde, og de ungdommelige æblekinder synker ind.

Med filler kan vi give dig de æblekinder, du har haft i din ungdom, tilbage. Nogen har måske fra naturens side ikke de høje kindben som de ønsker sig. Og med alderen ændrer knoglestrukturen i ansigtet sig, hvilket betyder, at de høje kindben, du før var glad for, er faldet lidt ind. Men med filler kan vi bygge kindbenene op og markere dem. Ved at injicere filler i kindbenene kan det endda give et lille løft til hele ansigtet, herunder de nasolabiale furer.

Til behandling af kindben bruger vi typisk 2 ml. Juvederm voluma filler fordelt med 1 ml. i hver side for at give et synligt resultat.

Effekten er midlertidig og skal holdes ved lige. I dette område vil resultatet typisk have en holdbarhed på 12-24 måneder måneder.

Priserne på Filler:

2 ml Filler 4400 kr.

3 ml Filler 6400 kr.

NASOLABIAL FOLDER MED FILLER

Er du træt af make-up der sætter sig i dine fuger omkring munden?

Rigtig mange oplever at deres foundation sætter sig i fugerne og linjerne omkring munden – vi kender løsningen til dig, og der skal faktisk ikke særlig meget til.

At smile og være glad er godt, og det skal man blive ved med, men det kan resultere i “smilerynker” omkring munden, og istedet for at stoppe med at smile, anbefaler vi Juvederm Filler

Filleren bliver lagt ind langs linjerne og vi i løbet af 1-2 uger rette sig ud, som vist på billedet her.

Der er stor tilfredshed blandt vores kunder med denne behandling – så du kan bare smile løs.

Holdbarheden er individuelt, men ca. skal man regne med en lille opfyldning efter 6 måneder. Typisk bruger man mellem 0,6 ml 0g 1 ml Filler.

Priserne på Filler er:

0,6 ml filler 1600 kr.

1 ml filler 2400 kr.

Gummy smile / TANDØDSSMIL MED BOTOX

Et tandkødssmil, eller ”gummy smile” som mange kalder det, er som ordet antyder, et smil der viser en stor del af tandkødet.

Et gummy smile er typisk forårsaget af en overaktiv muskel i overlæben, som man ved hjælp af en minimal mængde botox sagtens kan gøre mindre aktiv. Det er kun i sjældne tilfælde at en botox-behandling, ikke giver tilfredsstillende reduktion af synligt tandkød. Overlæben aktiveres når vi smiler af to muskler, som sidder på hver side af næsen.

Man kan derfor forvente at skulle lægge ansigt til 4 mindre botox injektioner omkring næsen.

En botox behandling af et tandkødssmil er ikke permanent, og skal derfor vedligeholdes såfremt man ønsker et vedvarende resultat.

Prisen for denne behandling er: 600 kr.

TEAR THOUGH / TÅRETRUG / MØRKE RANDER UNDER ØJNENE MED FILLER

Er du egentlig frisk og veloplagt, men har de mørke rande under øjnene alligevel bidt sig fast?

Så kan en behandling med filler få det til at lysne. Måske var der ikke skyggen af en fordybning under øjnene, da du var yngre. Men med årene er der lige så stille kommet mørke rande langs øjet eller et stykke ned ad kinden. Det skyldes især to forhold: Fedtvævet omkring øjnene bliver mindre. Fedtvævet synker med alderen. Begge dele betyder, at knoglekanten træder tydeligere frem.

Filleren lægger vi i fordybningen for at løfte vævet op i niveau med det omkringliggende væv under øjnene. Man kan også reducere randerne ved at lægge produktet i kinderne. På den måde forsvinder skyggevirkningen og de mørke rande under øjnene*. Den første effekt kan du se med det samme. I dagene efter trækker fillerens hyleronsyre yderligere væske til, så huden bliver mere jævn. Det endelige resultat efter ca. 14 dage er et langt friskere udtryk med en spændstigere hud.

Holdbarheden for denne behandling er ca. mellem 10-12 måneder, og der bruges typisk 0,6 ml Filler under hvert øje.

Prisen for denne behandling er 3000 kr.

KLØFT I HAGEN MED FILLER

Hagekløft? nogle kvinder er kede af deres kløft i hagen , da de synes det giver et lidt maskulint udtryk, hvis den er for dyb.

Filler kan bruges som behandling, hvis man har en kløft i hagen man ønsker reduceret. En fillerinjektion i hagen bruges også til at skabe en mere markeret hage, hvis man f.eks. har en lille hage og ønsker den forstørret.

Filleren bliver injekseret direkte ind i hage og du kan se øjeblikkelig effekt, den fulde effekt vil du kunne se efter 14 dage, da fillers hyleronsyre vil tiltrække yderligere væske til sig.

Typisk bruge man 0,6 ml Filler til denne behandling, og holdbarheden er ca. 6 måneder.

Priserne for Juvederm Filler er:

0,6 ml filler 1600 kr.

1 ml filler 2400 kr.

UDGLATNING AFDYBE LINJER I PANDEN MED BOTOX

“Kan mine rynker/fuger i panden virkelig forsvinde når de er så dybe” er spørgsmålet vi får fra rigtig mange af vores kunder – og vores svar er JA, men det sker ikke på 1 uge.

I næsten alle tilfælde af dybe rynker, kan de i stor grad reduceres eller helt forsvinde, men det vil ske over en lidt længere periode.

Filleren bliver injekseret direkte ind i hage og du kan se øjeblikkelig effekt, den fulde effekt vil du kunne se efter 14 dage, da fillers hyleronsyre vil tiltrække yderligere væske til sig.

På billedet her ses der en stor reduktion af rynkerne i panden og bekymringsrynken.

Kunden har fået botox behandling 2 gange på 3 måneder og dette billede er taget 1 måned efter nummer 2 behandling.

For at holde rynkerne udglattet kræver det regelmæssige behandling med Botox.

Prisen for denne behandling er:

Panderynker med Botox 1500 kr.

Bekymringsrynken med Botox 1500 kr.

Samlet pris 2500 kr.

NÆSEKORREKTION MED FILLER

Flere og flere overvejer at få lavet en kirurgisk næsekorrektion.

Juvederm Filler kan få din næse til at synes mindre, udglatte bump på næseryggen, løfte næsetippen og genskabe harmonien i ansigtet, så du får en mere skarp profil.

En ikke-kirurgisk næsekorrektion, kan i de fleste tilfælde gøre det samme som traditionel næsekorrektion med kirurgi.

Denne behandling medfører minimal smerte og kan forandre din næse, så den bliver som du ønsker.

Juvederm er en filler bestående af hyaluronsyre, hvilket er en sukkerstof, som er naturligt fremkommende i vores hud i forvejen.

Resultatet bliver naturligt og harmonisk.

Prisen for denne behandling er:

Prisen på denne behandling er 3000 kr.

LÆBEKANT / RYGERYNKER MED FILLER

“Crying lipstick” kalder man det når – du lægger læbestiften lige så fint, og alligevel løber den ud i dine små rynker – kender du det?

Rynker på overlæben er et relativt almindeligt alderstegn. Sol, røg og ansigtets mimik gør det ikke bedre, men rolig nu, selvom de talrige fine rynker ned i læberne er svære at behandle, er der håb med Juvederm’s filler. Med filleren får huden ekstra fylde og fugt indefra – og her kan vi samtidig skabe større læber.

At lave en læbekant med filler kan reducere de små rynkerne i læberne samt på samme tid fungere som en stopklods for, at nye rynker baner sig vej. Et ekstra plus oveni er, at læbekanten bliver mere defineret og fremstår mere ungdommelig.

Holdbarheden er ca. 1 år og der bruges typisk 0,6 ml Filler til at lave en læbekant. Resultatet af fylden ses med det samme, men udglatningen af de små rynker vi først ses fuldt efter 14 dage.

Prisen for denne behandling er:

0,6 ml Filler 1600 kr.

1 ml Filler: 2400 kr.

HARMONISKE OG ANATOMISKE KORREKTE LÆBER MED FILLER

Først og fremmest skal der være symmetri i læberne. Mange mennesker er født med asymmetriske læber, hvilket kan korrigeres med fillers som Juvederm. Nogen har behov for mere filler i den ene siden end den anden. Andre har ujævne læber, hvor fillers kan medføre en mere jævn og symmetrisk læbe. Proportionerne på læben er altafgørende! Ifølge Leonardo Da Vinci’s teori om det gyldne snit, skal proportionerne på læben være således, at overlæben udgøre 1/3 (33,3%) af læben, hvor underlæben skal udgøre 2/3 (66,6%). I århundrede har disse mål været anerkendt som de mest æstetiske læbemål. Kigger man på Dior’s og Chanels læbestiftreklamer, så vil disse mål altid være fremkommende. Fillers som Juvederm kan derfor bruges til at skabe disse æstetiske mål. Er man født med en for stor underlæbe, kan man derfor lægge mere fylde i overlæben, så helheden i ansigtet bliver mere harmonisk Fillers som Juvederm kan derfor bruges til at justere på dimensionerne, så de passer til den enkeltes ansigtsform. På den måde bliver din læbe til den ideelle læbe i dit ansigt.​

AR I ANSIGTETKORRIGERET MED FILLER

Har du et ar i ansigtet du er ked af?

Vævsfiller fra Juvederm indeholder hyaluronsyre, som har en unik evne til at binde vand til sig, og dermed udvide vævet med en udglattende og vitaliserende effekt.

Dog er det ikke alle ar der kan gøre mindre synlige som dette, det kommer an på arvævet, og i hvilket hudlag arret befinder sig i.

Lyder dette som noget for dig – så er du velkommen til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor du kan høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Priserne for denne behandling ligger mellem 1600-2400 kr. afhængig af arrets størrelse.

ØREFLIPPER MED FILLER

Med alderen mister vores øreflipper fylde og de bliver tyndere, fladere og mere udstrakte. I denne proces vil linjer og rynker på øreflipperne også komme til udtryk. Øreflipperne vil altså hænge mere med alderen og dette påvirker hele ørets form og kan få ørerne til at se større ud og virke ubalanceret i ansigtet. Er hullerne i dine øreflipper blevet for store og sidder din yndlingsørering ikke længere godt, så har vi løsningen til dig. Med Fillers fra Juvederm kan vi gå ind og give fornyet fylde i øreflipperne. Vi kan genskabe og rekonstruere volumen i øreflippen, så du igen kan begynde at bruge dine yndlingsøreringe.

Pris: 2000 kr.

Behandlingstid: 15-30 min.

Holdbarhed: 12-18 måneder.

BULLHORN MED FILLER

Med en Filler/Juvederm behandling af Bullhorn kan man markere bullhornene, så afstanden mellem næse og overlæbe synes mindre. Dette er også med til at give et mere feminint udtryk. Denne Filler behandling er blevet en rigtig populær behandling de sidste par år. Normalt vil man forbinde denne behandling med et kirurgisk indgreb, hvor man forkorter afstanden mellem næse og læbekant. Er du ikke interesseret i en operation med hammer og mejsel, kunne denne fillerbehandling måske være noget for dig. Nogle mennesker er født med længere afstand mellem næse og læbekant, hvor de allerede i ungdommen eller start 20’erne opleve, at der er et behov, hvorimod andre først oplever behovet i takt med, at de ældes. Alderen får nemlig læben til at synke både nedad og indad.

Priser fra 1600 kr.

Varighed: 15-30 min.

Holdbarhed: 6-12 mdr.

V-SHAPE MED FILLER

Hvis vi ser på det æstetiske korrekte ansigt, hvor mænd typisk har en mere firkantet ansigtsform, virker det derimod for kvinder med et mere harmonisk hjerteformet ansigt, også kaldet V-shape. I Klinik LOKOO tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb, hvor vi sammen finder frem til de bedste og mest relevante behandlinger for dig. Hvis du ønsker en V-shape form til dit ansigt, er behandlingen ikke ens for alle, vi er heldigvis alle sammen forskellige. Når vi taler om V-shape, udfører vi en korrektion af din ansigtsform. Det er eksempelvis ved markering af kindbene, hagen, med filler i kæben og/eller ved hjælp af botox i en eventuel forstørret tyggemuskel. På den måde skaber vi et smallere og mere feminint udtryk, alt efter dit ønske. Med denne kosmetiske V-shape behandling bliver dine egne smukke træk fremhævet på en naturlig måde, hvor vi respekterer dine medfødte proportioner i ansigtet. Denne behandling er både til den yngre kvinde, som ønsker et mere markeret ansigt og et mere feminint udtryk, men er tilsvarende en god behandling til den modne kvinde, som ønsker et ”mini” facelift og en reducering af de såkaldte hamsterposer langs kæbelinjen.

Pris fra 2000 kr.

Varighed 30 min.

Holdbarhed 3-18 mdr.

Følg Lokoo på de
sociale medier