Vi er registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

Profhilo Bryst

 

Savner du også at kunne bruge dine nedringet yndlingsbluser og kjoler, fordi sovelinjerne på décolleté (brystet) stjæler alt fokus? Så har vi løsningen til dig – Profhilo. Profhilo er det ”nye”. Profhilo har lynhurtigt indtaget en 1. plads i verden, når det kommer til anti-aging behandlinger, og i Klinik LOKOO forstår vi hvorfor. Vi kender det alle sammen, da vi var yngre og stod op om morgenen, kunne vi ane små sovelinjer på brystet efter en god lang nattesøvn, men kort efter var de væk igen. Med alderen mister huden sin elasticitet, fedtvævet forsvinder og dette gør, at sovelinjerne kan blive permanente.
For os kvinder ligger der af vores feminisme ved brystet. Derfor er Profhilo vores hemmelige våben. Profhilo har en opstrammende og løftende effekt, den kan hjælpe din hud på brystet til at regenerere og booste sig selv. Egentlig kan man sige at Profhilo forbedre hudens kvalitet på en bæredygtig måde. Det giver tilbage til huden, hvad der er gået tabt gennem årene og dermed fungerer som en ”aldringsproces deceleration”.

Prisen for denne behandling fra 3000 kr.

Behandlingstid: 20 min

Holdbarhed: 9-12 måneder

Profhilo behandlinger til
ansigt og krop

Profhilo® er en meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår et flot og naturligt resultat. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka 9 måneder. Behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur og -kvalitet.

Enhver, der har tegn på aldrende hud og vil have gavn af en fillerbehandling, kan også behandles med Profhilo. Profhilo® skaber fremragende behandlingsresultater alene, eller i kombination med andre kosmetiske behandlinger, som Botox eller Fillers. Allerede 3-4 uger efter første behandling vil du opleve en mærkbar forskel på din hudkvalitet og elasticitet.

Efter anden behandling opleves yderligere et boost til huden, som resulterer i en langt glattere, mere spændstig og mere elastisk og fugtet hud i området. Profhilo® er den perfekte anti-aging behandling til dig der søger en skinbooster, der genopbygger hudens struktur, kvalitet og fugter huden i alle hudlag.

HVORDAN VIRKER Profhilo?

Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Profhilo hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med Profhilo.

 

Instagram

Galleri med Profhilo før/efter

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Kirsten 57 år, Værksteds-
medarbejder

#migoglokoo profil, juli måned 

Hør mere om Kirstens første kosmetiske behandling og hvorfor hun har valgt dette

Søde kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier