Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

V-SHAPE MED FILLER

 

Hvis vi ser på det æstetiske korrekte ansigt, hvor mænd typisk har en mere firkantet ansigtsform, virker det derimod for kvinder med et mere harmonisk hjerteformet ansigt, også kaldet V-shape. I Klinik LOKOO tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb, hvor vi sammen finder frem til de bedste og mest relevante behandlinger for dig. Hvis du ønsker en V-shape form til dit ansigt, er behandlingen ikke ens for alle, vi er heldigvis alle sammen forskellige. Når vi taler om V-shape, udfører vi en korrektion af din ansigtsform. Det er eksempelvis ved markering af kindbene, hagen, med filler i kæben og/eller ved hjælp af botox i en eventuel forstørret tyggemuskel. På den måde skaber vi et smallere og mere feminint udtryk, alt efter dit ønske. Med denne kosmetiske V-shape behandling bliver dine egne smukke træk fremhævet på en naturlig måde, hvor vi respekterer dine medfødte proportioner i ansigtet. Denne behandling er både til den yngre kvinde, som ønsker et mere markeret ansigt og et mere feminint udtryk, men er tilsvarende en god behandling til den modne kvinde, som ønsker et ”mini” facelift og en reducering af de såkaldte hamsterposer langs kæbelinjen.

Pris fra 2000 kr.

Varighed 30 min.

Holdbarhed 3-18 mdr.

HVORDAN VIRKER FILLER?

Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Fillers hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

HVAD koster EN BEHANDLING?

 

Du finder alle vores priser og tilbud på Botox, Juvederm Filler, Profhilo, Ejal40 og peelinger under Priser Botox og Filler.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med botox og fillers.

 

Instagram

Galleri med Filler før/efter

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med botox, fillers og Profhilo.

 

Læs info

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores  information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Sisse 30 år, folkeskolelærer

#migoglokoo profil, februar måned 

Hør mere om, hvorfor Sisse har fået en kosmetisk behandling, og hvad det betyder for hende. 

Søde Kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier