Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

FILLER I KINDER & KINDBEN

Med alderen kan fylden i kinderne forsvinde, og de ungdommelige æblekinder synker ind. Med filler kan vi give dig de æblekinder, du har haft i din ungdom, tilbage. Nogen har måske fra naturens side ikke de høje kindben som de ønsker sig. Og med alderen ændrer knoglestrukturen i ansigtet sig, hvilket betyder, at de høje kindben, du før var glad for, er faldet lidt ind. Men med filler kan vi bygge kindbenene op og markere dem. Ved at injicere filler i kindbenene kan det endda give et lille løft til hele ansigtet, herunder de nasolabiale furer Til behandling af kindben bruger vi typisk 2 ml. Juvederm voluma filler fordelt med 1 ml. i hver side for at give et synligt resultat. Effekten er midlertidig og skal holdes ved lige. I dette område vil resultatet typisk have en holdbarhed på 12-24 måneder måneder.

Pris for behandling med fillers:

2 ml filler 4400kr.

3 ml Filler 6400kr.

Varighed: 15-30 min.

Effekt: 12-24 mdr.

HVORDAN VIRKER FILLER?

Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

HVAD koster EN BEHANDLING?

 

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og prislisten for  Profhilo skin og Profhilo body behandling på vores prisside her.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

 

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger ved andre kosmetiske klinikker. I LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser. Vi glæder os til at se dig!

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med botox og fillers.

 

Instagram

Galleri

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med botox, fillers og profhilo.

 

Læs info

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske
behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt
uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. LOKOO Kosmetisk Klinik er godkendt hos Sundhedsstyrelsen til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen indenfor

 

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker, og vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

 

se mere

Søde Kunde
anmeldelser

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Aldeles fremragende! Både Line og Christina kan deres kram, og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!

Maria

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Kommer Snart…

Mød vores
#MigogLokoo Profiler

Følg Lokoo på de
sociale medier