Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

MARIONETLINJER & NEDADVENDTE MUNDVIGE

Ser du sur ud uden at være det? Med en filler behandling i linjen fra mundvigene og ned til kæben kan vi give dig et friskere og gladere udtryk. Marionette-linjerne er det populære udtryk for de linjer, der går fra mundvigene og ned til siderne af hagen. Disse linjer kan få os til at se sure ud, selvom vi ikke er det. Men med Juvederm’s filler kan vi reducere linjerne og give dig et mere ungdommeligt udseende tilbage. Produktet bliver lagt i selve linjen for at udjævne fordybningen. Behandlingen kan samtidig løfte mundvigene, hvis de hænger i en nedadgående retning. Behandlingen af marionette-linjer med fillers er forbundet med let ubehag, men smerten er kortvarig. Efter behandlingen vil du typisk være øm i området, men det er intet der forhindrer dig i dine hverdagsaktiviteter. Det endelige resultat vil kunne ses efter 14 dage. Ofte er denne behandling en proces hvor man typisk starter med 1-2 ml fillers og igen ca. 1 måned efter retter de sidste rynker ud med ca. 1 ml filler.

Behandlingstid: 15-30 min.

Mængden af Fillers der skal bruges afhænger af hvor dybe fugerne er:

1 ml 2400 kr.

2 ml 4400 kr.

Effekt: Ca. 12 måneder.

HVORDAN VIRKER FILLER?

Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Fillers hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

HVAD koster EN BEHANDLING?

 

Du finder alle vores priser og tilbud på Botox, Juvederm Filler, Profhilo, Ejal40 og peelinger under Priser Botox og Filler.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med botox og fillers.

 

Instagram

Galleri med Filler før/efter

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med botox, fillers og Profhilo.

 

Læs info

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores  information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Sisse 30 år, folkeskolelærer

#migoglokoo profil, februar måned 

Hør mere om, hvorfor Sisse har fået en kosmetisk behandling, og hvad det betyder for hende. 

Søde Kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier