Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

HVORNÅR SKAL JEG HAVE EJAL40?

Hvis du ønsker forebyggelse eller reduktion af aldringstegn, rynker, dehydreret og skadet hud. Ejal40 genopretter tabt volume og elasticitet, produktet virker opstrammende og forbedre hudstrukturen. Det perfekte antiage-våben mod slaphed samt rynker/linjer.

Hvilke områder kan behandles?

– Hele Ansigtet

– Læbeområdet

– Hals og halslinjer

– Håndryggen

– Bryst (decollete)

Hvor meget skal jeg have og hvor længe holder det?

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum indtil ønsket resultat. Ejal40 gentages efter behov og ønske. Vi anbefaler at du får en såkaldt booster-behandling hver 3. måned for at vedligeholde resultatet.

Pris på denne behandling er:

EJAL 40 Skinbooster (2ML) 1. behandling: 2500 kr.

EJAL 40 Skinbooster (2ML) i tillæg til anden behandling: 2000 kr.

EJAL 40 Skinbooster (2ML) efterfølgende behandlinger á 2 ml.: 2000 kr.

HVORDAN VIRKER EJAL40 SKINBOOSTER

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter.

Sprøjten er fyldt og indeholder 2,0 ml gel. Ejal 40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem, blå mærker, og smerte. Behandlinger med Ejal 40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

 

Ejal40 er både til den yngre kvinde, der ønsker at holde huden spændstig og opnå en naturlig glød samt fugtet hud i ansigtet, hals, bryst eller hænderne. Ejal40 er for den yngre kvinde er kort sagt en investering i hudens fremtidige struktur og elasticitet, da Ejal40 stimulere kroppens egen produktion af Hyaluronsyre og kollagen. Din hud holder sig derfor yngre i længere tid. Ejal40 er også til den modne kvinde, har modsat den yngre kvinde, har fokus på at genvinde den ungdommelig glød, struktur og generelle hudtilstand. Ejal40 forbedrer hud-kvaliteten og har en løftende og opstrammende effekt.

HVAD koster EN BEHANDLING?

 

Du finder alle vores priser og tilbud på Botox, Juvederm Filler, Profhilo, Ejal40 og peelinger under Priser Botox og Filler.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med Ejal40.

 

Instagram

Galleri med Ejal40 før/efter

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger.

 

Læs info

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores  information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Michael 45 år, butikschef

#migoglokoo profil, marts måned 

Hør mere om, Michaels erfaringer med kosmetisk behandling, og hvad det betyder for ham. 

Søde kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier