Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

Profhilo Inderlår

 

Endelig er det her! Body Filler – Produktet vi alle længe har drømt om. Er aldringstegnene og den kreppet løse hud begyndt at bide sig fast på arme, inderlår, knæ eller på din maven? Eller har du været gravid og kan ikke komme af med den sidste løse hud over navlen? Så er hjælpen her – giv din krop den samme opmærksomhed som dit ansigt med Profhilo Body Kit. Har du løst og kreppet hud steder på kroppen du er træt af, og føler du dig ikke som en kandidat til at få et kirurgisk indgreb? Så er Profhilo Body et godt sted at starte. Profhilo Body kan nemlig opstramme løst og kreppet hud på kroppen via injektioner med højt indhold af Hyaluronsyre, faktisk er Profhilo det injektionsprodukt, der har det højeste indhold af hyaluronsyre i verden. Kroppen ændrer sig igennem hele livet. Vedligeholdelse af den ideelle ungdommelige figur kræver mere og mere opmærksomhed gennem årene. Genetik, miljøpåvirkninger, solens stråler, vægtøgning, vægttab, graviditet og kostvaner, kan gradvist bidrage til, at huden mister sin elasticitet, fylde og fasthed. En behandling med Profhilo Body Kit er effektiv, skånsom, giver flotte naturlige resultater og har ingen downtime. Det vil sige at du kan genoptage de daglige gøremål lige efter behandlingen. Det anbefales at behandlingen genoptaget efter ca 6-12 måneder.

Holdbarheden og effekten er individuelt.

Profhilo Body Kit består af i alt 4 produkter. 2 klinikprodukter og 2 hjemmeprodukter. Således får du en allround behandling af det udsatte område.

Prisen for denne behandling fra 4000 kr.

Behandlingstid: 20 min

Holdbarhed: 9-12 måneder

Profhilo Body Kit
indeholder

To fyldte sprøjter med Profhilo Body (3 ml hver) i alt 6 ml. injiceres med 10 små stik i det berørte område. Behandlingen laves over 2 gange, med ca. 30 dages interval.

To Profhilo Figura Body Patches, som påføres efter injektionsbehandlingerne og forbliver siddende i 2-3 timer. Disse patches lindrer og giver maksimal fugt til uden, så du får maksimalt ud af dine injektionsbehandlinger.

En Profhilo Figura Body Cream 120 ml, til daglig pleje af det behandlet området. Denne creme understøtter behandlingen. Cremen er en multi aktive toningcreme med silke tekstur som absorberes hurtigt og giver huden intensiv fugt ny elasticitet.

Resultaterne af dette unikke anti-age produkt, er en mere opstrammet, fastere og glattere hud. Derudover stimulere Profhilo Body din egen produktion af Hyaluronsyre, kollagen og elastin. Egentlig kan man sige at Profhilo Body forbedre hudens kvalitet på en bæredygtig måde. Det giver tilbage til huden, hvad der er gået tabt gennem årene og dermed fungerer som en ”aldringsproces deceleration”.

HVORDAN VIRKER Profhilo?

Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Profhilo hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

HVAD koster EN BEHANDLING?

Du finder alle vores priser og tilbud på Botox, Juvederm Filler, Profhilo, Ejal40 og peelinger under Priser Botox og Filler.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

Før og efter
billeder

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med profhilo.

 

Instagram

Galleri med Profhilo før/efter

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med botox, fillers og Profhilo.

 

Læs info

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores  information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Kirsten 57 år, Værksteds-
medarbejder

#migoglokoo profil, juli måned 

Hør mere om Kirstens første kosmetiske behandling og hvorfor hun har valgt dette.

Søde kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier