Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto

Gummy smile

Et smil udtrykker glæde. Derfor siger fotografen altid “smil” lige inden, der skal tages et billede. Har du et tandkødssmil, er der stor sandsynlighed for, du slet ikke har lyst til at blive fotograferet, selvom situationen indbyder til det.

Et tandkødssmil eller “gummy smile” er et smil, som viser en stor del af dit tandkød. Hvis du har et tandkødssmil, føler du sikkert, at du ser mere rødt end hvidt, når du smiler.

Viser dit smil meget tandkød, kan det også give dig fornemmelsen af, at dine tænder er små, eller din mund er for stor, fordi den viser for meget.

Når vi ser en person, vi holder af smile, bliver vi selv glade. Men hvordan viser du andre, at du er glad, hvis du ikke selv ønsker at smile, fordi du er flov over dit smil?

Det er en af de største udfordringer, du har, hvis du lider af tandkødssmil.

PROBLEMSTILLINGER MED TANDKØDSSMIL

Gemmer du dit smil, eller forsøger du at undgå at smile, fordi du har et gummy smile? Folk med tandkødssmil kan opleve flere ting, som påvirker dem.

Udfordringer:

  • Griner og smiler mindre
  • Lavt selvværd
  • Undgår at blive fotograferet
  • Unormalt forhold mellem tænder og tandkød

Det kan være, du bevidst eller ubevidst undgår at smile, fordi du ikke er særlig glad for, at andre ser mere af dit tandkød, end du ønsker.

Du føler højst sandsynligt, at fordelingen af tænder og tandkød i dit smil langt fra er den bedste. Du synes måske, at dit tandkød fylder for meget, og den røde farve kommer til at dominere, når du smiler. Så selv med de flotteste, hvide tænder kan du stadig være meget selvbevidst om dit smil.

At smile har en psykologisk positiv påvirkning på dit humør, men hvis du forhindrer dig selv i at smile, kan du risikere, at du ikke er så glad, som du fortjener at være.

Det kan få en negativ indflydelse på dit humør og i værste fald betyde, at du begynder at kæmpe med lavt selvværd. Du er langt fra den eneste, der døjer med det, men tandkødssmil kan heldigvis behandles nemt og effektivt.

gummysmile botox

FORDELE VED BEHANDLING

Der er flere fordele ved at få ordnet dit tandkødssmil.

Fordele:

  • Flottere smil
  • Du smiler og griner mere
  • Styrker dit selvværd
  • Proportionalt forhold mellem tandkød og tænder

En behandling af tandkødssmil gør dit smil flottere, fordi det giver dig et normalt forhold mellem tænder og tandkød, når du smiler.

Hvis dit tandkød er mindre synligt, når du smiler, har du altid en god grund til at smile. Med et smukkere smil behøver du ikke længere at gemme dig for kameraet. I stedet kan du nyde livets glæder og oplevelser sammen med familie og venner.

Når du får behandlet dit tandkødssmil, får du også meget mere selvtillid. Du undgår bekymringer om, hvordan du ser ud, når du smiler, og du vil højst sandsynligt opleve, at du tager langt flere selfies, end du gjorde før.

HVORFOR FÅR MAN TANDKØDSSMIL?

Der kan være forskellige årsager til det uproportionelle forhold mellem tandkød og tænder.

Det kan være, dine tænder er vokset ud på en måde, så størstedelen af dine tænder er dækket af dit tandkød.

Typisk skyldes det dog en hyperaktiv overlæbe. Hvis din overlæbe kan bevæge sig mere, end hvad der er normalt, er den hyperaktiv. Det er musklen levator labii superioris, der er grunden til, at nogle mennesker viser meget tandkød, når de smiler.

Musklen sidder på hver side af din næse og går fra din overlæbe ned langs dine næsefløje og ned til den nederste del af dine kindben. Det er denne muskel, der løfter din overlæbe, når du åbner din mund.

Hvis din overlæbe er hyperaktiv, løfter disse muskler din overlæbe meget højere op, når du smiler. Derfor kommer du til at vise mere tandkød i overmunden, end du ønsker.

HVORDAN FJERNER MAN TANDKØDSSMIL?

En kirurgisk operation kan være med til at fjerne dit tandkødssmil. Det er dog en dyr og invasiv behandling, som ikke er for alle. Du kan få fjernet en del af dit tandkød ved at brænde eller skære tandkødet væk.

Ved en tandkødskorrektion er der dog risiko for at skulle fjerne knoglevæv eller meget tandkød, som gør helingsprocessen hård.

Du kan også fjerne dit tandkødssmil ved hjælp af en minimal mængde botox. Det er en nem og markant mindre invasiv måde at slippe af med dit tandkødssmil på. Resultatet kommer til at se mere naturligt ud, og risikoen for bivirkninger er minimal.
Botox behandling af tandkødssmil er en meget simpel procedure, der tager 15-30 minutter. Du får fire mindre indsprøjtninger omkring næsen, som går ind og blokerer nerveimpulserne til musklen levator labii superioris, som ligger omkring overlæben.

Det får musklen til at slappe af, så din overlæbe ikke længere kan bevæge sig særlig højt op. Du vil derfor begynde at vise markant mindre tandkød, når du smiler.

Botox behandlingen er ikke synlig med det samme. Når du har fået behandlet dit tandkødssmil, går der 2-5 dage, før den begynder at virke.

Kigger du dig selv i spejlet efter de første par dage, vil du begynde at få indtrykket af, at din overlæbe er begyndt at sænke sig. Effekten stiger gradvist, og efter 2-3 uger får du den fulde effekt af din behandling.

Vi tilbyder en gratis touch up, hvor du kan komme ind i vores klinik igen og få gennemgået dit resultat. Her ser vi blandt andet på, om vi skal have lagt mere botox ind, hvis musklerne omkring din overlæbe ikke slapper helt af.

Behandlingen kan holde i op til fire måneder. Nogle vil måske opleve, at den første behandling ikke holder lige så lang tid. For hver behandling vil du opleve, at holdbarheden bliver længere og længere. Vi har faste kunder, som oplever en effekt på op til et helt år.

Det er meget sjældent, at botox behandling af overlæben ikke giver en tilfredsstillende reduktion af synligt tandkød. Behandlingen af tandkødssmil er ikke permanent, så du skal have behandling indimellem, hvis du ønsker en vedvarende effekt.

gummysmile

GUMMY SMILE
FØR OG EFTER

HJERTEFORMEDE LÆBER

Du kan få hjerteformede læber, så de ligner et hjerte, både når du kigger lige i spejlet og fra siden.

Hjerteformen bliver lavet ved at give dig en mere markeret amorbue. Amorbuen er den bueformede linje, der ligger midt på din overlæbes øverste kant.

UNDGÅ DUCK LIPS

Nogle personer oplever desværre, at de får duck lips, når de får lavet læber. Duck lips er læber, som har fået for meget lip filler, og dermed gør det svært at smile normalt.

Det sker ofte, fordi mængden af lip filler bliver overdoseret, og læbernes størrelse derfor ikke kommer til at passe til dit ansigt. I stedet kommer dit ansigt til at se kunstigt ud med det, mange kalder store botox læber.

Hos Lokoo har vi meget erfaring med lip filler, og vi rådgiver dig, så du får den rigtige mængde og et naturligt look.

Filler - Læbekant / Lipflip

HVAD KOSTER EN BEHANDLING?

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og prislisten for Profhilo skin og Profhilo body behandling på vores prisside her.

HVILKEN BEHANDLING ER DEN RETTE?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Hvilken kosmetisk behandling er den rette for dig? Se mere om vores kosmetiske behandlinger her.

BOOK EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger ved andre kosmetiske klinikker. I LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser. Vi glæder os til at se dig!

FØR OG EFTER
BILLEDER

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med Botox og Fillers.

VIGTIG INFORMATION

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med Botox, Fillers og Profhilo.

Vigtig information om kosmetiske behandlinger hos Kosmetisk Klinik Lokoo

SE FLERE BEHANDLINGER

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske
behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt
uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. LOKOO Kosmetisk Klinik er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

VELKOMMEN INDENFOR

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

SØDE KUNDEANMELDELSER

Super service og Line er så professionel og sød.

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Følg Lokoo på de
sociale medier