Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto

Brynløft

Et brynløft er meget mere end blot en kosmetisk behandling. Der kan være mange grunde til et ønske om et brynløft. Det er både arveanlæg og alder, der kan være skyld i mere hængende øjenlåg, end du bryder dig om. Du kan være født med tunge øjenlåg, hvor det ofte skyldes fedt fra øjenhulen, der ligger langt fremme.

De hængende øjenlåg kan også være kommet med alderen. Du kan sagtens gøre noget ved de hængende øjenlåg uden at skulle under kniven. Måske kan det for dig virke grænseoverskridende at skulle have opereret dine hængende øjenlåg væk. Hvis det er tilfældet kan det være, at du bør overveje, om et kosmetisk brynløft i stedet er noget for dig.

Lider du af tunge og hængende øjenlåg

Du vil med tiden opleve, at dit udseende ændrer sig, og at tyngdekraften begynder at sætte ind i takt med alderen. Det betyder for dig, at dit ansigt måske vil komme til at falde mere og mere sammen, og det gælder især for både øjenlågene og øjenbrynene. At øjenlågene og øjenbrynene falder sammen, kan have betydning for dit udseende, og du vil måske endda komme til at se træt eller uoplagt ud. De tunge og hængende øjenlåg skyldes, at de muskler, der trækker øjenbrynene op, svækkes af tyngdekraften.

På samme tid bevarer musklerne, der trækker brynene ned, deres styrke. En behandling med botox kan heldigvis for langt de fleste løfte brynet og åbne øjet mere, så du får et mere frisk og ungt look tilbage. Behandlingen med botox giver stadig et naturligt, smukt og harmonisk løft. Behandlingen giver et løft, der passer til dig og din alder, og giver dig et smukt og naturligt ansigt.

Få et brynløft med en botoxbehandling

At have tunge øjenlåg kan der heldigvis gøres noget ved, og dette kan hjælpes på vej med en simpel behandling med botox. Behandlingen med botox løfter dine bryn, som dermed medvirker til et friskere og mere åbent ansigt. Behandlingen med botox er et lille indgreb, men giver et smukt og naturligt resultat. Et brynløft med botox reducerer sikkert og effektivt spændingen i de muskler, der virker tyngende på brynene. Med botox lige under øjenbrynet vil du opleve et brynløft, der får de hængende øjenlåg til at virke mindre. Behandlingen med botox giver et flot og naturligt knæk i dit bryn.

Man anvender oftest botox til behandling af de mimiske rynker, som består af bekymringsrynken mellem brynene, panderynkerne og smilelinjerne omkring øjnene. Det er dog også muligt at anvende botox til at løfte et hængende øjenbryn. Årsagen til at vi med tiden kan få et hængende øjenbryn er, at vores hud bliver mindre fast med alderen. Når brynet bliver tungere, er det også et resultat af, at øjenbrynsmusklen er blevet stærkere og kraftigere, og derfor er begyndt at trække ned i brynet.

Hvad er botox?

Ønsker du en behandling med botox, men ved ikke helt hvad det er? Så kan du læse nærmere herom i det følgende afsnit. Botox er en gift, der blokerer nerveenderne i en muskel, så den ikke kan trække sig sammen i 3-6 måneder. Det var en tysk læge, der i 1897 opdagede giften. Han gav den navnet Botulinum Toxin, hvilket også går under navnet pølseforgiftning. Grunden til at botox går under denne lidt måske sjove betegnelse er, at lægen opdagede, at giften opstår, når bestemte bakterier får lov til at leve lidt for længe i dårligt opbevaret eller dårligt tilberedt kød.

Det var dog først i 1970’erne, man fandt ud af, at giften kunne bruges medicinsk. Det viste sig nemlig, at stoffet har en gunstig virkning på visse muskelspasmer, der falder til ro, når stoffet bliver sprøjtet ind i musklen. Botox anvendes til behandling af blandt andet muskelspasmer i øjenomgivelserne, blærespasmer, muskelspasmer i halsmuskulaturen og muskelspasmer i benene.

Det skal dog siges, at botox først rigtig blev udbredt i Danmark i år 2000 til kosmetisk brug.

 • Varighed i op mod 6 måneder
 • Påvirkning på muskelspasmer
 • Kan bruges medicinsk

Hvordan virker botox?

Botox går ind og forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvorved nerveimpulser til musklerne blokeres. Når botox sprøjtes ind i musklen, bliver den derfor forhindret i at trække sig sammen, hvilket medvirker, at den overliggende hud bliver glat og uden rynker.

Botox er altså derfor særligt velegnet til behandling af rynker i den øvre del af ansigtet. Det vil sige rynker mellem brynene, panderynker og smilerynker omkring øjnene. Men også rynker i den nedre del af ansigtet kan behandles med botox. Det vil sige at rynker omkring munden og rynker på halsen reduceres ved brugen af botox.

Gør det ondt at få en botoxbehandling?

Mindre mængder af botox sprøjtes ind under huden i musklen på udvalgte steder med en tynd kanyle. Når du får sprøjtet botox ind, mærker du et lille stik. Du vil derfor kunne mærke at stoffet bliver sprøjtet ind. Det føles egentlig bare som en kortvarig smerte og svien – lidt ligesom at blive ramt af et elastik. Virkningen på de behandlede muskler indtræder først efter nogle døgn. Du vil typisk først se effekten af botoxbehandlingen efter et par uger, og virkningen forsvinder igen efter 3-6 måneder. Du kan sagtens få flere behandlinger med botox, dette skal blot foretages med et par måneders mellemrum.

 • Botox sprøjtes ind i musklen med en lille kanyle
 • Du vil mærke et stoffet bliver sprøjtet ind i musklen
  kortvarig svien, når stoffet sprøjtes ind
 • Behandlingen ses efter et par uger
 • Botox foretager sig efter 3-6 måneder
 • Behandlingen kan gentages med et par måneders mellemrum

Efter behandlingen med botox

Efter at du har fået en behandling med botox, bør du undgå at røre ved det behandlede område. Har du fået en behandling i ansigtet, må du ikke lægge dig ned de første timer, efter stoffet er blevet sprøjtet ind i musklen. Når du ikke må lægge dig ned de første timer efter behandlingen, er det for at undgå at stoffet placerer sig forkert og med risiko for uønskede virkninger.

 • Undgå at berøre det behandlede område efter behandlingen med botox
 • Ved behandling i ansigtet må du ikke lægge dig ned de første par timer

Er der bivirkninger ved brugen af botox?

Der kan være få bivirkninger forbundet med en behandling foretaget med botox. De hyppigste bivirkninger er rødmen og hævelse i det behandlede område. Nogle vil måske opleve at behandlingen i den øvre del af ansigtet kan medføre en hovedpine i 1-2 dage efter behandlingen. Der er indtil videre kun registreret få og midlertidige bivirkninger ved brugen af botox til kosmetiske behandlinger, når det vel og mærket anvendes af læger og sygeplejersker med passende kvalifikationer.

I sjældne tilfælde kan man efter en behandling opleve sænkning af enten det øvre eller nedre øjenlåg eller i værste tilfælde lammelse i den nedre del af ansigtet i form af hængende mundvig. Disse gener forsvinder igen af sig selv inden for 2-4 uger. Der er også set tilfælde, hvor nogle er blevet immune over for stoffet, hvilket medfører, at det ingen virkning har fået sprøjtet botox ind i musklen. Dette sker dog oftest, hvis du gentagne gange får sprøjtet botox ind, og uden at musklen når at genvinde sin kraft inden den næste behandling.

 • Behandling med botox kan medføre hovedpine i 1-2 dage
 • Enkelte kan blive immune over for stoffet

Er det farligt at bruge botox?

Det er en meget lille dosis botox, der bruges til kosmetiske behandlinger. Derfor er det også yderst sjældent, at personer, der bruger botox til kosmetisk behandling, ender med at få problemer. Overholdes injektionsteknikken, doser og behandlingsområder er det ekstremt sjældent, at man ser alvorlige bivirkninger. Botox er relativt nemt at anvende, når det sprøjtes ind i den øvre del af ansigtet. Anvendelse af botox i den nedre del af ansigtet kræver større erfaring og bør kun foretages af læger eller sygeplejersker med stor erfaring inden for området.

Vi hjælper dig gerne

Behandlingen med botox kalder vi “det store brynløft”, og det kan kombineres med botox behandlingen “smilerynker”, som vil give det ultimative brynløft. Du vil allerede se en effekt efter blot 2 uger. Det er dog vigtigt, at du holder behandlingen ved lige. For hver gang du får denne behandling, kan du opleve, at det holder længere og længere tid, og der dermed går længere tid mellem, du skal have behandlingen.

Prisen for denne behandling er 600 kr. Behandlingen tager omkring 5-10 minutter at udføre, og du vil typisk se en effekt i op til 3 måneder. Så kontakt os gerne på telefon 50 40 94 34, hvis du ønsker at høre mere om et kosmetisk brynløft.

brynløft før og efter

Filler - Læbekant / Lipflip

HVAD KOSTER EN BEHANDLING?

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og prislisten for Profhilo skin og Profhilo body behandling på vores prisside her.

HVILKEN BEHANDLING ER DEN RETTE?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Hvilken kosmetisk behandling er den rette for dig? Se mere om vores kosmetiske behandlinger her.

BOOK EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger ved andre kosmetiske klinikker. I LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser. Vi glæder os til at se dig!

FØR OG EFTER
BILLEDER

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med Botox og Fillers.

VIGTIG INFORMATION

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med Botox, Fillers og Profhilo.

Vigtig information om kosmetiske behandlinger hos Kosmetisk Klinik Lokoo

SE FLERE BEHANDLINGER

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske
behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt
uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. LOKOO Kosmetisk Klinik er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

VELKOMMEN INDENFOR

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

SØDE KUNDEANMELDELSER

Super service og Line er så professionel og sød.

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Følg Lokoo på de
sociale medier