Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto

Filler i læberne

Hvad er Juvéderm?

Juvéderm består af hyaluronsyre, der er en naturlig del af hudens bindevæv. Når vi ældes, nedbrydes hudens bindevæv, hvilke resulterer i forekomst af rynker og nedsættelse af volumen. Det sprøjtes ind under huden for at udfylde rynker, furer og i nogle tilfælde for at korrigere mangel på volumen, hvor det savnes.

Produktet findes i flere varianter, der med forskellig viskositet og indhold af hyaluronsyre er tilpasset forskellige behov og opgaver. Produktet indeholder lokalbedøvelse, og derfor fjerner det den værste ubehag under behandlingen.

Hos Klinik Lokoo bruger vi tre typer af fillers alt afhængigt af, hvilke resultater du ønsker. Vi bruger Juvéderms ultra smile, ultra 3 eller volift. Produkterne indeholder Biokompatibel hyaluronsyre, der er et injicerbar fyldstof. Produktet giver øjeblikkelige og naturlige resultater. Du skal være opmærksom på, at Juvérderm har en midlertidig holdbarhed, så behandlingen skal gentages, hvis der ønskes en vedvarende effekt. Holdbarheden for behandlingen afhænger af, hvilke område der er blevet behandlet.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som findes i vores kroppe. Det har til formål at holde huden hydreret og samtidig tilføje fylde. Det nedbrydes naturligt i kroppen under stofskifte og erstattes derefter med nyt hyaluronsyre.

Når vi bliver ældre bremses vores stofskifte, hvilket påvirker hyaluronsyreniveauet i kroppen, da udskiftningen forekommer sjældnere end førhen. Dette påvirker desværre huden, som bliver mere dehydreret og dermed giver mindre volumen.

Bivirkninger ved filler i læberne

En behandling med ikke-permanent filler kan give mindre bivirkninger i form af rødme, lokal hævelse. kløe og ømhed. De mere alvorlige bivirkninger kan forekommer ved allergiske reaktioner, infektion og ardannelse.

Tryk her for at se mere om selve behandlingen og find priser m.v.

 

Hvor længe holder filler i læberne?

Du kan i nogle tilfælde opleve, at filler i læberne forsvinder hurtigere efter den første behandling.

Filler i læberne holder op til 6-12 måneder og forsvinder helt af sig selv efter 12-24 måneder, da stoffet er et naturligt produkt og dermed nedbrydes gradvist i kroppen og forsvinder helt problemfrit.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen for større læber kræver ikke en stor forberedelse og tager kun omkring 30 minutter. Resultatet kan ses med det samme, efter du har fået filler i læberne.

Efter behandlingen kan dine læber føles ømme og kan hæve op. Hævelsen fortager sig efter 1-4 dage.

Hvordan skal jeg forholde mig efter en behandling med filler?

Du behøver som sådan ikke at opføre dig eller gøre noget anderledes, end før du fik foretaget behandling med filler. Du kan derfor mere eller mindre genoptage dine hverdagsaktiviteter direkte efter behandlingen. Vi anbefaler dig at tage følgende forholdsregler:

  • Undgå tryk mod det behandlede område resten af dagen
  • Du må gerne vaske dit ansigt og påføre almindelig fugtighedscreme, inden du går i seng.
  • Du må bruge make-up dagen efter din behandling
  • Ingen hård motion, varme bade, solarium eller sauna det første døgn efter en behandling
  • Du bør undgå at berøre det behandlede område i 4 timer efter behandlingen
  • Du må gerne kysse efter en filler-behandling, men du vil måske opleve at læberne er lidt mere sensitive efter behandlingen men denne følelse vil foretage sig når hævelsen er faldet
Filler - Læbekant / Lipflip

HVAD KOSTER EN BEHANDLING?

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og prislisten for Profhilo skin og Profhilo body behandling på vores prisside her.

HVILKEN BEHANDLING ER DEN RETTE?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Hvilken kosmetisk behandling er den rette for dig? Se mere om vores kosmetiske behandlinger her.

BOOK EN GRATIS FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger ved andre kosmetiske klinikker. I LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser. Vi glæder os til at se dig!

FØR OG EFTER
BILLEDER

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med Botox og Fillers.

VIGTIG INFORMATION

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger med Botox, Fillers og Profhilo.

Vigtig information om kosmetiske behandlinger hos Kosmetisk Klinik Lokoo

SE FLERE BEHANDLINGER

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske
behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt
uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. LOKOO Kosmetisk Klinik er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

VELKOMMEN INDENFOR

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

SØDE KUNDEANMELDELSER

Super service og Line er så professionel og sød.

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Følg Lokoo på de
sociale medier