Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

PRF (Paleted Rich Febrin)

PRF er en forkortelse af “Paleted Rich Febrin” og repræsenterer en af de mest innovative skønhedsbehandlinger på markedet. Ved en PRF behandling anvender vi udelukkende dit eget blod som råmateriale, dette gør behandlingen til en naturlig og yderst effektiv anti-aging metode. Teknologien er anvendt i hele verden indenfor sportsmedicin, ortopædi og tandimplantatbehandling samt brandsårsbehandling, og er gennem de seneste år, blevet integreret i æstetiske behandlinger. Denne teknologi bidrager bl.a. til forbedring af hudens farve, struktur, smidighed og densitet, samtidig med at den reducerer forekomsten af rynker, ar og strækmærker. PRF anvendes desuden med god effekt til stimulering af hårvækst hos mænd og kvinder.

En PRF-behandling er dermed en bioforyngende celleteknologi, der ved hjælp af vækstfaktorer og andre blodkomponenter, stimulerer hudens foryngelsesproces samt produktionen af kollagen og elastiske fibre.

Priserne på denne behandling fra 2.500 kr.

Behandlingstid: 30 min.

Hvordan virker PRF?

En PRF-behandling er dermed en bioforyngende celleteknologi, der ved hjælp af vækstfaktorer og andre blodkomponenter, stimulerer hudens foryngelsesproces samt produktionen af kollagen og elastiske fibre.

Hvem kan behandles med PRF?

PRF-behandlingen er effektiv mod en langrække hud og hår problematikker, såsom:

Manglende glød og spændstighed

Fine linjer og rynker

Acne/ acne ar

Pigmentpletter

Mørke rander under øjnene

Hårtab/Alopecia

 

se priser

Book Tid

Forholdsregler før Behandlingen

Inden PRF-behandlingen skal du gennemgå en forundersøgelse hos vores læge eller sygeplejerske. Efter denne, skal der gå minimum 48 timer før behandlingen kan foretages.

Det anbefales at holde pause med Ibuprofen, Aspirin, alkohol, fiskeolie og blodfortyndende præparater 48 timer før behandlingen, da dette er med til at formindske risikoen for blå mærker.

Du kan med fordel sørger for at indtage rigeligt med væske, dyrke let motion og undgå usunde og fedtholdige madvarer i 24 timer før behandlingen mhp. at forbedre kvaliteten af dit blod og dermed dit behandlingsresultat.

 

Book Forundersøgelse

Om Selve Behandlingen

Inden PRF-behandlingen vil din hud renses, og der påføres lokalbedøvende creme på det område, der skal behandles. Derefter tages en blodprøve, som centrifugeres i ca. 7 minutter for at adskille blodlegemer fra plasma/serum.

Det resulterende plasma eller serum injiceres under huden i de ønskede områder.

 

Om Efter Behandlingen

Huden vil være lidt rød og der kan forekomme let hævelse i timerne efter behandlingen. Der kan desuden opstå blå mærker lokalt ved injektionsstederne. Disse vil fortage sig i løbet af få dage.

Der er ingen alvorlige bivirkninger til selve produktet, da det er dit eget biologiske materiale som injiceres. Dog er der som ved en hver injektionsbehandling risiko for infektion, det er derfor vigtigt at følge de anvisninger, som du modtager inden din behandling.

Vigtige forholdsregler Efter Behandlingen

Undgå at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen, af hensyn til infektionsrisiko. Du må ligeledes først bruge makeup og cremer i det behandlede område 4 timer efter din behandling.

Hvis du har pauseret nogle former for blodfortyndende behandling, bør du forlænge denne pause med yderligere 24 timer efter behandlingen.

Undgå desuden indtagelse af alkohol, hård fysisk aktivitet samt direkte sol, samt varme bade/sauna i de første 24 timer efter behandlingen.

Hvornår ses resultatet efter en PRF Behandling?

I dagene efter behandlingen stimuleres stamceller til at differentiere sig til kollagenproducerende celler, hvilket efterfølgende øger kollagenproduktionen over de følgende uger. Gradvist forbedres hudens struktur og tone. Det er derfor vigtigt at forstå, at den fulde virkning af PRF-behandlingen opnås gradvist, og fuld effekt ses først op til tre måneder efter behandlingen.

Resultaterne af behandlingen kan i øvrigt variere, men i de fleste tilfælde, ses forbedringer i hudkvaliteten og/eller hårvæksten som kan opretholdes i flere år.

Vi anbefaler at behandlingen gives som et kurforløb på 3-5 behandlinger, med ca. fire ugers interval. Herefter anbefales vedligeholdelses behandling 1-2 gange årligt, for at vedligeholde forbedringerne.

Resultaterne vil naturligvis altid variere fra person til person, med udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov.

Info om Kontraindikationer

Personer i medicinsk blodfortyndende behandling, bør ikke få denne behandling.

Du kan ikke modtage behandlingen hvis:

Du er gravid eller ammende

Har svær anæmi (blodmangel)

Er i blodfortyndende behandling

Har aktiv infektion i huden

Har Trombocytsygdomme

Har eller har haft hudkræft

 

Din sikkerhed er vores højeste prioritet!

Følg Lokoo på de
sociale medier