Book tid Loyals point Opret konto

Bliv klogere på vores behandlinger

Er du i tvivl om hvilken behandling, der er den rette for dig, kan du læse mere nedenfor. Ønsker du professionel rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

Her på siden vil du finde viden om vores forskellige behandlinger. Læs om fordelene ved behandlingerne og få generel og nyttig information. Lad artiklerne inspirere og informere dig. Du kan bruge artiklerne til at blive klogere på vores behandlinger og komme tættere på en beslutning om, hvilken behandling, du gerne vil have. Du kan læse om både botoxbehandlinger og fillerbehandlinger her på siden.

Vil du gerne se mere og læse mere om de individuelle behandlinger? Tag et kig på vores side med før/efter billeder af diverse behandlinger – både med botox og filler. Eller tryk ind på de individuelle behandlinger og læs mere om lige præcis de enkelte behandlinger.

Har du nogen spørgsmål til nogen af vores behandlinger, som du mangler svar på? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Du kan kontakte os på mail info@lokoo.dk eller på telefon 50 40 94 34.

Følg Lokoo på de
sociale medier