Husk at Følge os på instagram @lokoo_kosmetisk_klinik

Profhilo

Profhilo® er en meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår et flot og naturligt resultat. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka et år. Behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur og -kvalitet. Profhilo® er velegnet til dem, der ønsker en hudforyngende effekt ved at stramme huden og forbedre hudkvaliteten. Enhver, der har tegn på aldrende hud og vil have gavn af en fillerbehandling, kan også behandles med Profhilo. Profhilo® skaber fremragende behandlingsresultater alene, eller i kombination med andre kosmetiske behandlinger, som Botox eller Fillers. Allerede 3-4 uger efter første behandling vil du opleve en mærkbar forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere et boost til huden, som resulterer i en langt glattere, spændstiger og mere elastisk og fugtet hud i området. Profhilo® er den perfekte anti-aging behandling til dig der søger en skinbooster, der genopbygger hudens struktur, kvalitet og fugter huden i alle hudlag.

Hvad koster en behandling?

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og prislisten for Profhilo skinbooster på vores prisside her.

Hvilken behandling er den rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Vigtig information

Læs vigtig information om kosmetiske behandlinger
med botox, fillers og profhilo

Hvem foretager behandlingen?

Mød team LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Sundhedsstyrelsen til at foretage kosmetiske behandlinger.
<3

Velkommen indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker, og vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

mød vores Ambassadører

Afspil video

Amanda Palm

Amanda Palm er professionel influencer og ambassadør for LOKOO. Se videoen og hør, hvorfor Amanda får sine behandlinger hos os i Klinik LOKOO.

LISE Saxtoft

Lise Saxtoft er ambassadør for Klinik LOKOO. Se videoen og hør Lise fortælle sin historie med kosmetiske behandlinger. 

Afspil video

<3

Book en gratis forundersøgelse

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser. Vi glæder os til at se dig!