Book tid Loyals point Opret konto

Lip Filler

Læber er sensuelle og har en stor betydning for, hvor smuk du ser ud. Fyldige læber bliver betragtet som et feminint træk, men det er desværre ikke alle, der har dem.

Det første kys kan have stor betydning for, om den anden person ser dig som en potentiel kæreste. Hvis du ikke er glad for dine læber, kan det gøre dig mere nervøs inden det første intime øjeblik med en anden. Din usikkerhed omkring dine læber kan derfor risikere at ødelægge øjeblikket, som potentielt kan ændre dit liv.

Efterhånden som du bliver ældre, begynder du stille og roligt at få fine rynker over din overlæbe. Det gør det sværere at se din læbekant, fordi den bliver mindre markeret.

Når du kigger dig selv i spejlet, kan du derfor få fornemmelsen af, at dine læber er blevet markant mindre.

 

Makeup gør ikke dine læber fyldige

 

Nogle forsøger at bruge makeup, læbestift og/eller lipgloss for at give et indtryk af, at de har fyldige læber.

Det kan være sjovt i et kort øjeblik, fordi de forskellige farver og nuancer kan give dig massevis af looks, som passer til dit humør.

Problemet er dog, at læbestift, lipgloss og makeup ikke ændrer dine læbers form og fyldighed. Vigtigst af alt kan de ikke fjerne følelsen af, at du ikke synes, dine læber er så flotte, som du gerne vil have dem til at være.

Kan jeg få botox i læberne?

Du kan godt få botox i dine læber, men det er ikke en god ide. Hvis du behandler dine læber med botox, vil du ikke kunne bevæge dem normalt, fordi behandlingen vil gå ind og begrænse bevægeligheden i dine læber.

Botox blokerer dine nerveimpulser, så dine muskler ikke trækker sig så meget sammen som før behandlingen. Det er et rigtig godt middel, hvis du vil stramme din hud. Derfor bruger man botox til at behandle rynker.

I stedet for at behandle dine læber med botox kan du bruge lip filler til at få dem til at se ud, som du gerne vil have dem. Filler bruges nemlig til at give mere fylde.

Hvad er lip filler?

Filler er en række stofgrupper, der bliver indsprøjtet ind i eller under huden til at fylde linjer i huden ud. Det kan bruges til at udglatte dine rynker, erstatte din mangel på fedtvæv eller tilføje mere fylde til fx dine læber.

Lip filler er filler til dine læber. Til lip filler bruger vi Juvéderm, som indeholder midlet hyaluronsyre. Syren er en rumopfyldende gel, som allerede findes i vores krop. Det bliver nemlig produceret i brusk og hud hos både mennesker og dyr.

Hyaluronsyre binder væske på en enormt effektiv måde. Derfor bliver det brugt, når du ønsker mere fylde i dine læber.’

Er det farligt at lave lip filler?

Du kan opleve enkelte bivirkninger, når du får lavet lip filler. Typisk kan du risikere at opleve rødme, kløe, ømhed og/eller hævelse omkring områderne, hvor du har fået sprøjtet filler ind.

Årsagen er for det meste, at din krop forsøger at beskytte dig mod den indsprøjtede filler, fordi kroppen ikke er vant til at have det i kroppen. Derfor vil du måske mærke bivirkninger i de første par dage efter behandlingen.

Er du rigtig uheldig, kan du få en infektion eller allergisk reaktion overfor de ingredienser, der er i filler. Det er dog meget sjældent, det sker.

Hvilken lip filler bruger vi?

Som lip filler bruger nogle Restylane til at behandle læber. Selvom Restylane er bedre til at blive i det område, hvor det bliver indsprøjtet, så bruger vi hos Lokoo Juvéderm.

Juvéderm har en blødere konsistens og giver dig dermed blødere læber end Restylane. Samtidig er Juvéderm kendt for at holde længere end Restylane pga. måden, den bliver sammensat på. Derfor bruger vi Juvéderm til lip filler.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi finder den rigtige type lip filler til dig og den ændring, du ønsker at få lavet. Der findes forskellige former for Juvéderm, og den rigtige type for dig afhænger af, om du vil ændre dine læbers form eller fyldighed.

Fælles for dem alle er, at de giver dig et blødt og naturligt resultat med masser af fylde.

Efter din behandling hæver dine læber måske op i 1-4 dage, og du vil muligvis være lidt øm omkring læberne. Det er dog ikke noget, der forhindrer dig i at fortsætte din almindelige hverdag.

Behandling med lip filler er ikke permanent. Efter 4-12 måneder vil din krop naturligt nedbryde den indsprøjtede filler.

Kan lip filler fjernes igen?

Hvis du har fået filler i dine læber og ikke længere vil have det, er det muligt at få det fjernet. Vi kan sprøjte et enzym ind, der går ind og opløser den indsprøjtede filler. Efter et par timer er din filler i læberne der ikke længere.

Du kan også vælge den mere naturlige måde og vente 4-12 måneder efter din behandling. Så har din krop selv opløst din lip filler ud af kroppen.

Hvad kan filler gøre med mine læber?

Med fillers kan du gøre dine læber større eller ændre formen på dem. Hos Lokoo kan vi hjælpe dig med at få lækre læber præcis, som du vil have dem.

Ønsker du mere fylde i dine læber, kan du fremhæve dem ved at få lagt filler ind langs læbekanten. Du kan også mere fylde i hele området ved at få lagt filler dybere ind i læberne.

Er dine læber skæve eller asymmetriske, kan vi rette dem op, så du får smukke læber. Har du nedadvendte mundvige, kan filler løfte mundvigene, så du ikke ser sur ud.

Har du rynkede læber, kan du bruge filler til at gøre dem mere glatte og få dem til at se yngre ud. Du kan se resultatet med det samme.

Hjerteformede læber

Du kan få hjerteformede læber, så de ligner et hjerte, både når du kigger lige i spejlet og fra siden.

Hjerteformen bliver lavet ved at give dig en mere markeret amorbue. Amorbuen er den bueformede linje, der ligger midt på din overlæbes øverste kant.

Undgå duck lips

Nogle personer oplever desværre, at de får duck lips, når de får lavet læber. Duck lips er læber, som har fået for meget lip filler, og dermed gør det svært at smile normalt.

Det sker ofte, fordi mængden af lip filler bliver overdoseret, og læbernes størrelse derfor ikke kommer til at passe til dit ansigt. I stedet kommer dit ansigt til at se kunstigt ud med det, mange kalder store botox læber.

Hos Lokoo har vi meget erfaring med lip filler, og vi rådgiver dig, så du får den rigtige mængde og et naturligt look.

Lip Filler

Før og efter

Sisse

Marts måneds profil

Følg Lokoo på de
sociale medier