Husk at Følge os på instagram @lokoo_kosmetisk_klinik

Læbekant med fillers

“Crying lipstick” kalder man det når – du lægger læbestiften lige så fint, og alligevel løber den ud i dine små rynker – kender du det? Rynker på overlæben er et relativt almindeligt alderstegn. Sol, røg og ansigtets mimik gør det ikke bedre, men rolig nu, selvom de talrige fine rynker ned i læberne er svære at behandle, er der håb med Juvederm’s filler. Med filleren får huden ekstra fylde og fugt indefra – og her kan vi samtidig skabe større læber. At lave en læbekant med filler kan reducere de små rynkerne i læberne samt på samme tid fungere som en stopklods for, at nye rynker baner sig vej. Et ekstra plus oveni er, at læbekanten bliver mere defineret og fremstår mere ungdommelig. Holdbarheden er ca. 1 år og der bruges typisk 0,5 ml Filler til at lave en læbekant. Resultatet af fylden ses med det samme, men udglatningen af de små rynker vi først ses fuldt efter 14 dage.

Priserne på denne behandling er:
0,5 ml Filler 1600kr.
1 ml Filler 2400kr.
Behandlingstid: 10-15 min.

Effekt: Ca. 12 mdr.

Hvordan virker filler?

Se videoen og få vejledning til, hvordan en kosmetisk behandling med Filler foregår i LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

Afspil video

Hvilken behandling er den rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

Hvad koster en filler behandling?

Du finder alle vores priser og tilbud på botox, fillers og profhilo på vores prisside. Her finder du også tilbud på kombipakker.

Følg @lokoo_kosmetisk_klinik på instagram og se de nyeste før/efter billeder af vores kunders favoritbehandlinger med botox og fillers.

spørgsmål og svar om Filler

Mulige bivirkninger ved filler/juvéderm
Stort set alle kan få en behandling med Filler. De få der IKKE kan få behandlingen er følgende:
 • Tidligere er behandlet i de samme områder med en permanent filler såsom Aquamid eller Silicone.
 • Tidligere har reageret voldsomt på fillerbehandling med langvarig hævelse.
 • Har allergi overfor hyaluronsyre eller andre indholdsstoffer i fillers.
 • Har allergi overfor lidokain (bedøvelse)
 • Er i behandling for en bindevævssygdom eller sygdomme i nervesystemet
 • Har en alvorlig sygdom og fx er i behandling med kemoterapi
 • Er i medicinsk blodfortyndende behandling* eller har en blødersygdom.
 • Er gravid eller ammer.
 • Er i behandling med visse grupper af antibiotika.
Der sættes en halv time af til behandlingen, uanset hvilken filler behandling du ønsker. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Dog kan du efter en filler behandling af læberne være hævet og øm.
Resultatet af behandlingen kan du se umiddelbar lige efter behandlingen. Da filler nedbrydes naturligt i huden, skal behandlingen evt. gentages jævnligt. Holdbarheden er fillers er meget individuelt og kommer an på hvilket område der er behandlet. Læber holder typisk 6 – 10 måneder, kindben og hage er typisk 12-18 måneder. Andre faktor der spiller ind i forhold til fillers holdbarhed er, hudens kvalitet, din livsstil, træningsniveau, stofskifte samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.

Der er visse former for håndkøbsmedicin såsom, fiskeolie, Ibumetin og andre naturpræparater som nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Herved kan du mindske risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne.
Der bliver taget før-foto af dig inden den 1. behandling, som bliver arkiveret i vores journalsystem. Dette er et lovkrav fra sundhedsstyrelsen.

Ved selve behandlingen sidder du oprejst eller ligger på et leje. Huden afrenses og desinficeres. Dernæst injiceres filleren med en tynd kanyle i området der ønskes behandlet. Antallet af stik kan variere fra område til område. Inden en behandling af læber, vil du få en bedøvende creme på, som virker ret hurtig. I Juvederms filler er der bedøvelse/lidokain, dette skal dog ind før det virker. 
Du må gerne have en ledsager med ved behandlingen.
Det behandlede område kan blive let hævet og rødt umiddelbar efter behandlingen. Hvis du har fået et blå mærke i forbindelse med behandlingen, vil dette ofte kunne ses lige efter behandlingen, ved nogen ses det først senere på dagen. Det blå mærke er ikke farligt, påvirker ikke behandlingen og forsvinder igen. Derudover kan du være øm og hævet i de i behandlede områder i op til 2 uger. Du bør ikke tage sol eller dyrke motion efter behandlingen samme dag. Herved minimeres risikoen for midlertidig hævelse, rødme og kløe.

Der ses sjælden alvorlige bivirkninger eller komplikationer ved en Filler behandling.
De mest hyppige bivirkninger er ikke alvorlige og de er forbigående:
Forbigående blå mærker er den hyppigste komplikation.
Hvis der forekommer hævelse, ømhed eller misfarvning kan dette reduceres med is-pakninger på de behandlede områder i 15 min hver 2. time på selve dagen.
Hvis du får et blåt mærke, vil det typisk forsvinde i løbet af 6-10 dage.
Der kan i tilfælde på mindre end 1 % forekomme følgende sjældne bivirkninger:

  • Disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder af sig selv efter kort tid:

 

 

   • Lokale vævsreaktioner med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et bumselignende udslet (acne). Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og varer i flere uger.
   • En fasthed, betændelse eller en grå misfarvning ved indsprøjtningsstedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder.
   • Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ar dannelse
   • Infektion
   • Allergisk reaktion
   • Filler injiceret i et blodkar og i værste tilfælde kan fører til vævsnekrose.

 

Ved Spørgsmål til bivirkninger eller akut hjælp kan du ringe på 50409434.

Hvis ikke dette nummer bliver besvaret og du har akut brug for hjælp skal du kontakte din egen læge eller vagtlæge.

Ved kritisk akut situation ring 112.

Hvem foretager behandlingen?

Mød team LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Sundhedsstyrelsen til at foretage kosmetiske behandlinger.
<3

Velkommen indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker, og vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen.

mød vores Ambassadører

Afspil video

Amanda Palm

Amanda Palm er professionel influencer og ambassadør for LOKOO.
Se videoen og hør, hvorfor Amanda får sine behandlinger hos os i Klinik LOKOO.

LISE Saxtoft

Lise Saxtoft er ambassadør for Klinik LOKOO.
Se videoen og hør Lise fortælle sin historie med kosmetiske behandlinger. 

Afspil video