FillerHos LOKOO anvendes ikke-permanente fillers, der er en gele, som består et sukkerstof (hyaluronsyre), der findes naturligt i huden. En filler injiceres i huden, hvor den tiltrækker vandmolekyler, giver huden volumen og et sundt og fugtet udseende. En filler kan udfylde og udglatte fordybninger, rynker og huller i huden samt forstørre læber og give mere mærkeret kindben.


Hos LOKOO anvendes udelukkende markedets bedste og mest afprøvede ikke-permanente fillers bestående af hyaluronsyre – Juvederm. Juvederm består af vand og et Hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, som blandt andet produceres i hud og brusk hos mennesker. I huden udfylder det tomrummet mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde. Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør den strammere og fastere. Alt dette regnes som bindevæv. Juvederm behandlingen medfører minimal smerte og vævstraume, men med en meget stor effekt.Juvederm produceres af det Amerikanske firma Allergan siden 2006 der også laver Botox/Vistabel.


Det er umuligt præcist at forudsige, hvor længe filleren virker i huden. Fillers virkning reduceres gradvist over måneder. Generelt kan man forvente, at filleren gradvist nedbrydes i huden og effekten aftager efter 6-12 måneder. I læberne kan man opleve, at filleren forsvinder hurtigere efter første behandling, hvilket formentlig skyldes, at læberne har en meget rig blodforsyning.