Vi er registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Login

Book tid Loyals point Opret konto
video thumbnail

Retinol peeling 3% A-vitaminsyre

Klinik LOKOO kan nu som en af de eneste kosmetiske klinikker i Nordjylland tilbyde, denne dokumentereret effektive Peeling.

Retinol peeling er effektiv mod en lang række hudproblemer, med peelingen kan du opnå flere positive resultater bl.a.:

  • Forbedring af hudstruktur
  • Reduktion af Fine linjer og rynker
  • Reduktion af grove porer
  • Reduktion af uønsket pigmentering
  • Reduktion af urenheder, hudorme og bumser (acne)

Retinol er en anerkendt A-vitaminsyre, som effektivt eksfolierer huden.

Peelingen indeholder 3% Retinol (A-vitaminsyre-derivat) samt Retinol Boosting Complex. Derudover indeholder peelingen Bisabolol som fugter og beroliger huden.

Retinol peelingen er i modsætning til mange andre peelinger, smertefri og uden hudirritation.

Med Retinol peelingen opnår du, en naturlig hudforyngelse.

Pris på denne behandling er:

Retinol Peeling (1 ampul) 1. behandling: 1800 kr.

Retinol Peeling (1 ampul) efterfølgende behandlinger: 1500 kr.

Retinol Peeling (3 ampuller) 3 behandlinger – spar 800 kr.: 4000 kr.

Effekt: Resultatet af peelingen er i princippet permanent.

HVORDAN VIRKER RETINOL?

Ved denne peeling har styrelsen for patientsikkerhed besluttet, at der ikke krav om forundersøgelse eller betænkningstid på 48 timer. Du kan blot booke en tid til behandlingen. Behandlingen udføres af Nanna, som er kosmetisk sygeplejerske og specialist i Retinol Peeling. Se videoen omkring virkning og effekt af kosmetiske behandlinger med Retinol hos LOKOO Kosmetisk Klinik i Aalborg.

Fremgangsmåden ved en Retinol behandling

Inden behandlingen bliver din hud renset i dybden, så peelingen har sin fulde effekt. Efter rensningen bliver Retinolen blidt penslet på din hud, dette tager max 5. min. Du vil ikke opleve svie, smerter eller ubehag. Efter retinol behandlingen skal Retinolen sidde på din hud i ca. 8 timer, hvorefter du selv renser/vasker denne af. (Retinolen kan max. virke i 8 timer).

Cirka 3 dage efter peelingen vil din hudoverflade begynde at eksfoliere. Dette viser sig som en fin, tør afskalning af overhuden. Afskalningen varer et par dage. I denne fase er det vigtigt at din hud plejes med en mild fugtighedscreme, her kan vi være behjælpelige med en særdeles god fugtighedscreme fra vores hudpleje serie Neostrata.

Efter peeling behandlingen, kan du tage direkte på arbejdet eller passe dine almindelig daglige aktiviteter. Behandlingen er derfor ideel som en ”lunch break treatment”.

Det endelige resultat af behandlingen ses ca. 2 måneder efter sidste behandling. Vi anbefaler som udgangspunkt 2-4 peelinger, alt efter behov og hudproblematik. Der er intet loft på antallet af peelinger.

HVAD koster EN BEHANDLING?

 

Du finder alle vores priser og tilbud på Botox, Juvederm Filler, Profhilo, Ejal40 og peelinger under Priser Botox og Filler.

 

se priser

HVILKEN BEHANDLING ER DEN Rette?

Vi har lavet en kosmetisk guide til dig, så du kan føle dig tryg i at vælge den helt rette behandling. I guiden vil du se et billede af den gældende behandling samt en beskrivelse af behandlingsprincipper, holdbarhed og pris på botox og filler samt vores nye skinbooster behandling med Profhilo.

 

Læs guide

BOOK EN GRATIS
FORUNDERSØGELSE

Når du skal have foretaget en kosmetisk behandling med enten Botox og/eller Fillers, er det lovpligtigt at afholde en konsultation inden, så vi overholder kravene om 48 timers betænktningstid. Det gælder også, selvom du måske har fået foretaget behandlinger hos andre kosmetiske klinikker. Hos LOKOO har vi altid gratis og uforpligtende forundersøgelser.

Vi glæder os til at se dig!

 

Book tid

MØD TEAM LOKOO

LOKOO Kosmetisk Klinik er specialister i kosmetiske behandlinger med Botox og Fillers. Vi er et team af fagligt uddannet personale, som alle stiller krav til kvalitet og naturlige resultater. I huset møder du vores klinikansvarlige læge og kosmetisk uddannet personale. Vi er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage kosmetiske behandlinger.

 

Om klinikken

Velkommen
indenfor

Hos LOKOO tilbyder vi gratis lovpligtige forundersøgelser til vores behandlinger med botox og filler. Vi anbefaler, at du læser vores  information om kosmetiske behandlinger. Til din undersøgelse vil vi lytte til dine tanker og eventuelle bekymringer omkring en kosmetisk behandling. Hos Lokoo er vi 100% autoriserede kosmetiske sygeplejersker og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

se mere

Mød vores

#MigogLokoo Profiler

Lærke 29 år, Sygeplejerske

#migoglokoo profil, maj måned 

Lyt med og hør hvilke behandlinger Lærke får lavet, og hvilke hun overvejer i fremtiden.

Søde kunde
anmeldelser

"

Super service og Line er så professionel og sød.

Lone Behrendt Nørholt

"

Mega dygtig er Line , vildt go til at vejlede, føler mig tilpas i hendes hænder og er så glad for resultatet.

Hanne Pedersen

"

Line er så dygtig og professionel. Jeg stoler 100% på hende, og hun giver mig et perfekt (og naturligt) resultat hver gang.

Sisse

Følg Lokoo på de
sociale medier